"Професійна підтримка – це процес допомоги у пізнанні і використанні власного освітнього, професійного і психологічного потенціалу задля досягнення оптимального рівня самозадоволення і водночас суспільної користі." Ґленис Уотт – керівник відділу Європейської Комісії

четвер, 10 жовтня 2013 р.

Тема: Рольова економічна гра « Як стати мільйонером »

Дата проведення: 10.10.2013
1. Члени гри спочатку заробляють свій початковий капітал для утворення бізнесу.
2. В залежності від розміру початкового капіталу кожен член ШКП відкриває свій бізнес і починає займатися підприємницькою діяльністю.
3. В залежності від розміру початкового капіталу діти відкривають різні типи підприємств. Це може бути: банківська справа або фермерське підприємство, мережа супермаркетів або промислова фірма.
Метою даної рольової гри є не тільки заробити початковий капітал та відкрити  свій бізнес, але й найважливішим було його зберегти та утримати свої всі підприємства  до кінця гри, та отримати прибуток. Всі члени ШКП з зацікавленістю грали в цю рольову гру, уявляя себе підприємцями.  Тут були і сміх і сльози, все  як у житті.  На  цьому занятті члени клубу отримали масу позитивних емоцій і практичний досвід підприємницької діяльності. Мільйонера стали практично всі діти. 
Всі у роздумах, який бізнес відкривати?
Яна вже заробляє
Катерина відкриває мережу супермаркітів
Всі будемо мільонерами!
Заняття проводилося під керівництвом Бабець Марини Олександрівни

Немає коментарів:

Дописати коментар