"Професійна підтримка – це процес допомоги у пізнанні і використанні власного освітнього, професійного і психологічного потенціалу задля досягнення оптимального рівня самозадоволення і водночас суспільної користі." Ґленис Уотт – керівник відділу Європейської Комісії

вівторок, 19 листопада 2013 р.

Засідання 16.11.2013р.
Тема: «Ініціатива і лідерство».
 Тема лідерства спрямована на розкриття особистісного потенціалу членів клубу, формування уявлення про лідерство, освідомлення та проявлення своїх сильних сторін, розвитку здібностей в організації групової роботи.
1.     Інформаційний блок.
2.     Уявлення про лідерство.
Індивідуальна робота.  Кожен учасник давав відповіді на два запитання: «Мої позитивні якості» та «Мої негативні якості». Потім виявляли риси, які допомагають бути лідером та розповідали один одному.  Таким чином виявили три самі важливі якості «Справжнього лідера»!
Вирішили, що «Справжній лідер» -  комунікативний,  відповідальний, цілеспрямований.
 3.       Відношення до лідерства. Виступ на тему: «Справжній лідер – це ..».
 4.       Рольова гра: «Ведучий телепередачі».
Мета гри: розвиток навичку брати на себе відповідальність. Навички планувати та реалізувати поставлену мету, працюючи у групі. Саморозкриття за допомогою творчої діяльністю.
Кожен організовує свою телепередачу.

Андрій готує програму: «Новини».
Карина  - телепередачу «Спорт».
Тема лідерства дозволила обєднати колектив та підвищити  рівень впевненості в собі за допомогою розкриття у кожного учасника лідерських якостей.
З повагою, опікун Валентина Миколаївна.

Немає коментарів:

Дописати коментар