"Професійна підтримка – це процес допомоги у пізнанні і використанні власного освітнього, професійного і психологічного потенціалу задля досягнення оптимального рівня самозадоволення і водночас суспільної користі." Ґленис Уотт – керівник відділу Європейської Комісії

пʼятницю, 15 листопада 2013 р.

13 листопада 2013 року. Засідання на тему “Захист бізнес-проектів”.

Член ШПК Арсеній М’якенький  зробив доклад на тему Веселий пасічник”.  Арсеній розповів про свою пасіку в селі у бабусі, де є вулики. Також Арсеній зробив рекламу своєму меду. Всі юні бізнесмени захотіли купувати мед тільки у Веселого пасічника.

Другими захищали свій бізнесовий проект родина Матухно. Їх творча майстерня Олени прекрасніпредставила на суд членів ШПК свої ексклюзивні вироби. Олена розповіла про те, де вони займаються мистецтвом, хто є постачальником матеріалів, і по яким цінам вони їх купують, а також розрахувала очікуваний прибуток.



Член ШКП Андрій Оплачко запропонував бізнес-проект на пріоритетну для нашого регіону тематику захисту навколишнього середовища від негативних наслідків впливу природних факторів за рахунок втілення системи захисту від граду, що знищує урожай плодово-ягідних та зернових культур. Це дозволить не тільки ефективніше використовувати земельні ресурси регіону,а ще й отримати великий прибуток, як фермерам, так і фірмі-виробнику.

Немає коментарів:

Дописати коментар