"Професійна підтримка – це процес допомоги у пізнанні і використанні власного освітнього, професійного і психологічного потенціалу задля досягнення оптимального рівня самозадоволення і водночас суспільної користі." Ґленис Уотт – керівник відділу Європейської Комісії

понеділок, 4 листопада 2013 р.

Втілення бізнес-ідеї у життя.
Згадаємо 28 вересня, коли відбулось  засідання за темою:  «Тато, мамо і я – бізнес-сім’я! ».  Кожна родина вирішувала, якою підприємницькою діяльністю вона хотіла б  зайнятися.

 Народження сімейного бізнесу.
І ось, одна з перших родин – родина Матухно Олени, яка починає втілювати свою мрію в реальність. Олена з мамою Оленою (так, це не помилка, бо й матусю, й доньку звуть Оленою)  - творчі особистості, вони дуже багато вміють робити різних  речей власними руками. Під час проекту зрозуміли, що  хобі може приносити не тільки задоволення, але й гроші. Тому серйозно взялись за цю справу.

Народження бізнес-ідєї під назвою: «Творча майстерність».
Так, від 28.09. пройшло не так багато часу, а скільки цікавих речей ми вже можемо побачити, які створила ця креативна родина. Як Вам креативний підхід у бізнесу?

Ексклюзивна колекція – починає заробляти гроші!


Склянка з кришкою для кави.
Техніка цієї роботи – декупаж. Матеріали: акрілові фарби, кракелюр, серветки, зерна кави, кришталева паста.

Обкладинка на паспорт!
Техніка  роботи – декупаж  та позолочення. Матеріали: акрілові фарби, серветки, золота фольга.
Незабаром Новорічні свята. Тому і для цього свята готуються прикраси за допомогою техніки – декупаж (для склянок) та печворк (ялинкові прикраси).  Використовуючи такі матеріали, як ґудзики, наповнювач, декоративне каміння, акрілові фарби, кракелюр,  серветки, декоративні пасти.

                             Ялинкові іграшки: «Сови»                                 

«Морозна троянда   







  Новорічні пляшки для дитячих напоїв!

 Якщо ви побачите диск у такій коробочці, то обов’язково його захочете купити.  Тут використовується трафаретна техніка та матеріал: декоративні пасти, штучні перли та кришталь, атласна стрічка.


Яка краса!                   

 Наступна робота – ємкість для меду. Застосовується техніка – декупаж  під обпаленням. Використали матеріали: серветки, клей, акрілові контури.

А Ви скоштуєте мед з такої склянки?

Приємно спостерігати за родиною, яка знаходиться в тандемі один з одним. Бажаємо успіху для родини Матухно!

Незабаром ми дізнаємось і про наступні бізнес-роботи наших членів клубу. Де які ще на шляху реалізації.

Немає коментарів:

Дописати коментар