"Професійна підтримка – це процес допомоги у пізнанні і використанні власного освітнього, професійного і психологічного потенціалу задля досягнення оптимального рівня самозадоволення і водночас суспільної користі." Ґленис Уотт – керівник відділу Європейської Комісії

вівторок, 8 квітня 2014 р.

Засідання 24.03.2014 р.
До нашого клубу завітала координатор Кушнікова С. В. та презентувала довго очікувальну економічно-психологічну гру: «CASHFLOW». 
Засідання Світлана Вікторівна розпочала з привітання та вправи: «Я – в проміні сонця».   Учасники намалювали сонце, а на кожному проміні написали свої якості.   Деякі з членів клубу віднеслися до себе самокритично, а дехто здивувався, як багато доброго про себе розповів.

На фото: Артур, Денис, Олексій та Андрій вражають  своїми якостями.
Презентація гри Світлана Вікторівна розпочала  такими словами: «Нехай твої гроші тяжко працюють на тебе, аби тобі не доводилось тяжко працювати на них».

                                                       Знайомство з «CASHFLOW».
Ця гра розкриває такі питання, як пасивний дохід, поважна справа, дрібна справа та ін. – все це впливає на власне фінансове становище.

Вивчаємо правила гри.
 
«Ми йдемо до своєї мрії».
А далі ми почали активно заробляти гроші. Ох, скільки емоцій визвала ця чудова гра! Виникло відразу й багато різних запитань, а також учасники вступали в дискусії. Спочатку цікаво було спостерігати, як не хотілось  витрачати гроші, а тільки намагався кожен накопичувати. Особливе  задоволення отримали учасники, коли відбулось збільшення ціни акцій. 


«А хто казав, що буде легко заробляти гроші?».
Гра: «CASHFLOW»  дозволяє підвищити фінансову обізнаність кожного. Граючи в цю гру, ми усвідомлюємо, що вдаватися до інвестиційних ризиків не так вже й ризиковано, коли знаємо, що робити.
Велике спасибі Кушніковій Світлані Вікторівні за приємну, теплу,  пізнавальну  зустріч.


2 коментарі:

  1. Приємно зустрітися з Вами на сторіночці Вашого блогу! Продовжуйте працювати, Маринко і Валентино! У Вас чудові, талановиті клубівці! Не розгубіть ці зернятка! Чекаємо нових повідомлень. З повагою, Світлана Вікторівна

    ВідповістиВидалити
  2. Шановні клубівці та Ваші опікуни! Ви де пропали? Чому немає цікавої інформації про Вашу роботу? Такі активні на протязі року, а тепер загубилися на кінець навчального року. Чекаємо від Вас нових повідомлень!!! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ВідповістиВидалити