"Професійна підтримка – це процес допомоги у пізнанні і використанні власного освітнього, професійного і психологічного потенціалу задля досягнення оптимального рівня самозадоволення і водночас суспільної користі." Ґленис Уотт – керівник відділу Європейської Комісії

вівторок, 10 вересня 2013 р.

Святкова зустріч

        Ось, нарешті, 09 вересня 2013 року, і відбулось у Центрі урочисте свято з приводу відкриття клубу: «Крок до успіху», в якому з’єднались два напрямки: психологія та економіка. 
         Українсько-польський проект: «Шкільна академія підприємництва» став цікавинкою не тільки для дітей нашого Центру, а також і  їх батьків, які  завітали на свято.  До нашого клубу вступили вихованці з різних гуртків.  Наприклад,  є і з психології та економіки, а також з гуртків інформаційних технологій та аерокосмічного напрямку.
Налагодження зворотнього зв’язку. “Побажання!”
          Директор ДОЦНТТ та ІТУМ, Волкова Людмила Василівна, зараз перебуває  у  відпустці, але вона не могла обійти наше свято та приїхала для привітання членів клубу. 
Виступ директора ДОЦНТТ та ІТУМ Волкової Людмили Василівни
             Опікун Бабець Марина Олександрівна, розповіла про історію бізнесу, про вдалих підприємців, про те, як вони досягли своєї мети,  про плани нашого клубу.  Вона привела приклади  успішної діяльності своїх вихованців.


        З надзвичайною цікавістю діти слухали виступ підприємця Лукашевич Сергія Миколайовича, який розповів про свою підприємницьку діяльності у сфері логістіки.  Для багатьох розповідь про шлях до успіху, який почався з нуля, стала поштовхом до опанування початкових знань, необхідних для створення бізнесу.
Міркуйте, плануйте і у Вас все вийде!
Дітей привітала заступник директора, Фурштейн Надія Борисівна. Вона урочисто вручила посвідчення членів клубу «Крок до успіху».
Вручення посвідчень
Наша команда
Нас багато — ми все зможемо подолати та успішними бізнесменами стати.

А що від проекту очікують самі члени клубу та як вони бачуть своє майбутнє? Ми спробували завдяки психологічній вправі це з’ясувати.

Практичне завдання виконують члени клубу Оля та Лера 
Даша Спиця, разом з членами клубу, планує своє майбутнє.
А ви бажаєте помандрувати? Якщо так - то приєднайтесь. 


4 коментарі:

  1. Вдали початок у співпраці з батьками і підприємцями. Бажаю успішних бізнес-ідей і перемоги!!! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо, Світлана Вікторівна! Ми йдемо до перемоги.

    ВідповістиВидалити
  3. Мне понравилась встреча с предпринимателем! У нас веселая и творческая команда!

    ВідповістиВидалити
  4. Із зустрічі з підприємцем я винесла для себе, що потрібно ризикувати.

    ВідповістиВидалити