"Професійна підтримка – це процес допомоги у пізнанні і використанні власного освітнього, професійного і психологічного потенціалу задля досягнення оптимального рівня самозадоволення і водночас суспільної користі." Ґленис Уотт – керівник відділу Європейської Комісії

субота, 14 вересня 2013 р.

“Я радий з тобою познайомитись ..!”

Сьогодні День міста, а у нашому клубі триває знайомство.  Члени клубу з різних навчальних закладів, тому потрібен час, щоб  пізнати один одного якомога краще.
Розпочали ми з вправи: “Я радий з тобою познайомитись ...”.  По черзі,  називали ім’я, одне із своїх захоплень — на даний час,  а також, чим би хотіли зайнятися.  Наступний повторює все, що розповів попередній. І так далі. Так вправа дала можливість розкритися один перед одним, та пізнати іншого.


“Приємно познайомитись!”









Настав час, коли потрібно скласти правила роботи у групі для ефективної   співпраці.






Катерина     записує усі правила, які пропонують учасники.













А тепер, будь ласка, ознайомся, підпишись!






Члени клубу розглянули риси, якими повинен володіти успішний підприємець.

Успішна леді має  почуття ризику, впевнена в собі,  активна, цілеспрямована, комунікативна, професіональна, наполеглива, амбіціозна, уважна,  відповідальна — так вирішили майбутні підприємці!

Особливе захоплення визвала психологічна вправа: “Коло довіри”.  Ця вправа не тільки навчила довіряти один одному, а також сприяла емоційно позитивній атмосфері у групі і надала відчуття розкутості.





Олена нам  довіряє!










А так, я, опікун Валентина, довірилась опікунцям!

Приємні враження.





Закінчили  сьогоднішню зустріч ми вправою: “Я на тебе схожий”.   Пройшло не так багато часу, як відбулося знайомство, але з кожною  хвилиною росте почуття колективізму.  Мені дуже сподобалось, що у цій вправі кожен з учасників, намагався пізнати один одного, а не тільки шукав зовнішню схожість.



Дівчатам подобається танцювати.












А Оля і Андрій відправляються на спортивний майданчик.






З повагою,
опікун Валентина Миколаївна. 

3 коментарі: